Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Deze Crystal Peeling machine gebruikt de roterende crystal om de dode huidcellen te verwijderen, maakt de huid schoon en fris, vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Dermabrasie - de behandeling van deze tijd
Wat is Dermabrasie? 

Dermabrasie is het afslijpen van de huid, met veilige aluminium kristallen onder vacuüm.
Het apparaat is regelbaar in zuigkracht en de hoeveelheid kristallen.
Door Dermabrasie behandelingen gaat men er jaren jonger en vitaler uitzien. Door het verwijderen van de oude huidlaag worden de fibroblasten geactiveerd, dat weer zorgt dat de huid een jeugdige, elastische en gezonde uitstraling krijgt. De bloedcirculatie in de huid wordt met deze methode bevorderd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit, met als resultaat een jeugdig uiterlijk. 


Dermabrasie geeft vele mogelijkheden
- Skin rejuvenation 
- Maakt de huid gladder
- Verwijdert dode huidcellen
- Stimuleert de aanmaak van fibroblasten
- Collagene en de elastische vezels worden gestimuleerd
- Werkt tegen pigmentstoringen
- Werkt tegen donkere kringen en verslapping
- Maakt door de zon beschadigde huid beter 
- Vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes
- Egaliseert de huidskleur
- Verbetert de bloedcirculatie
- Reinigt verstopte poriën
- Voorkomt cellulite
- Voorkomt Striae

Geschikt voor alle huidtypen

Producten speciaal voor de Dermabrasie apparaten:
Een lotion die we over de huid verstuiven, die zorgt dat de Dermabrasie behandeling beter werkt. Een masker die eventuele roodheid snel laat wegtrekken met zuurstof (zie Ingrediëntenlijst). Een 24 uur crème heel verzachtend en opbouwend, die de werking van de Dermabrasie behandeling voortzet. Maak met eventueel een Zuurstof Ampulle de behandeling compleet.

Dermabrasie Lotion

Lotion om vooraf aan een Dermabrasie behandeling toe te passen. De kruidenextracten en het salicylzuur zorgen dat de keratine loskomt en de behandeling een beter resultaat geeft. Dermabrasie Lotion zorgt dat dofheid verdwijnt en glans op de huid weer verschijnt, vooral bij regelmatig gebruik.

Dermabrasie Masker

Een verzachtend en verstevigend masker speciaal ontwikkeld voor bij de Dermabrasie behandelingen, in de salon maar ook voor thuis gebruik. Het masker is zacht en romig, voor elke huid geschikt. Het laat de eventuele roodheid na de behandeling afnemen. Het bevordert de zuurstoftoevoer naar de huid. Het zet de anti-ageing werking van de Dermabrasie behandeling voort. De huid is na de behandeling veel meer instaat om mineralen en andere werkstoffen op te nemen. Of je dat doet met ultra geluiden of iontoforese, dit masker geeft in ieder geval al zeer veel, gezien de hoogwaardige produkten die erin verwerkt zijn.


Dermabrasie 24-hours Cream

Een verzachtende, rijkelijk werkstoffen toevoegende crème. De crème bevat veel aloë dat algemeen bekend staat voor helende en kalmerende eigenschappen, dat belangrijk is na zo een intensieve behandeling. Dermabrasie crème bevat ook een eiwit peptide, (botoxachtige, plantaardig stof) dat de fibroblasten activeert. Een zeer goede ondersteuning bij de Dermabrasie behandeling, welke ook de fibroblasten tot activiteit aanzet. Sterocare is een extract van bloemen dat zeer rijk is aan isoflavonen. Isoflavonen zorgen dat de huidstofwisseling wordt bevorderd, zodat rimpels worden glad gestreken en de huid beter gehydrateerd wordt. Ze wordt ook minder overgevoelig. De Dermabrasie crème heeft een UVA/UVB filter belangrijk na de behandeling omdat de huidlaagjes verwijderd zijn.