Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Base Balance

voor de gecombineerde en acne huid


Base Balance is een luchtige crème die normaliserend werkt op de talgproduktie, zonder de huid uit te drogen.
Omdat een vette huid eveneens vocht nodig heeft, bevat de crème een speciale moisturizer voor de gecombineerde huid. Deze zorgt ervoor dat het gelaat er de hele dag uiterst fris en mooi gematteerd.

Base Hydra Sensible

voor de gevoelige huid

Base Hydra-Sensible is een fijn-verdeelde emulsie die speciaal werd ontwikkeld ter bescherming van de gevoelige huid. 
Door haar unieke samenstelling en fijne structuur beschermt het de gevoelige huid tegen de nadelige invloeden van het weer en het milieu. 

Base Hydra-Sensible voorkomt irritatie en uitdroging ten gevolge van centrale verwarming of airconditioning. De verzorgende bestanddelen van deze light-cream geven uw huid een heerlijk zacht en behaaglijk gevoel. Base Hydra-Sensible: ook mensen die van nature al een dunne huid hebben, zullen er zeker veel profijt van hebben.
Base Hydra Sensible is een dagcrème waarover perfect make-up kan worden aangebracht.

Crème Intensive de Nuit

voor de normale huid


Crème Intensive de Nuit verstevigt tijdens de slaap uw huid zodat zij overdag soepel en elastisch blijft. Met vitamine A en E native collagene en shea butter. In combinatie met Base Intensive houdt de crème uw huid in optimale conditie. Samen met Hydra Mask wordt de werking van de crème versterkt.


Crème Nourrissante

voor de droge huid

Crème Nourrisante maakt de zeer droge en trekkerige huid weer lekker zacht. Deze rijke crème is ontwikkeld voor de zeer droge huid. De voedende bestanddelen beschermen uw tere huid en voorkomen een trekkerig gevoel. 

Crème Nourrisante voorkomt dat uw huid te veel vocht verliest, waardoor zij snel zou uitdrogen. Daarentegen houdt deze crème uw huid soepel en wordt het ontstaan van drooglijntjes effectief tegengegaan.

Organisch silicum is toegevoegd ter bevordering van aanmaak van collagene vezels. Hierdoor wordt de vochtbbalans van binnenuit verbeterd en wordt de huid verstevigd.

High Colour Night Cream

voor huid met couperose

Deze cremes hebben het meest effect onder uw eigen dag- of nachtcreme. Ze werken niet nadat u het een of twee keer op de huid heeft gesmeerd. De crèmes zijn bedoeld als een kuurbehandeling. Geleidelijk aan zal de rode gloed gaan afnemen. 

De huid wordt ook minder gevoelig voor koude en wind. De rode kleur verandert weer in een gezonde blos. Het gebruik van de crèmes kent geen nadelige bijverschijnselen. Door de toevoeging van collageen houden ze uw huid tevens soepel en zacht.

Base Intensive

Dagcrème voor de normale en droge huid

Base Intensive is een fijne emulsie die vliegensvlug intrekt. Zij doet droogtelijntjes vervagen en maakt uw huid zacht en glad.

Base Intensive legt een dun filmpje op de huid waardoor ze haar enerzijds verzacht en anderzijds beschermt tegen uitdrogende invloeden van buitenaf (zoals bijvoorbeeld zon, verwarming en airconditioning). Daarnaast vormt dit product een uitstekende basis voor make-up.

Balance de Nuit

voor de gecombineerde, vette huid en acne huid

Balance de Nuit is een crème voor de erg vette- of glimmende gedeelten van je gezicht. Er staat dat het een nachtcrème is omdat de geur minder prettig is, maar het is eigenlijk beter hem eerst gedurende de dag op te brengen daar deze crème je huid mooi matteert.

Alleen op de erg vette gedeelten van je gezicht aanbrengen.
Deze crème is niet geschikt voor een normale- of droge huid. 
Balance de Nuit beschermt je huid tegen het binnendringen van bacteriën.

High Colour Day Cream

voor huid met couperose


Deze crèmes heeft het meest effect onder uw eigen dag- of nachtcrème. Ze werken niet nadat u het één of twee keer op de huid heeft gesmeerd. 

De crèmes zijn bedoeld als een kuurbehandeling. Geleidelijk aan zal de rode gloed gaan afnemen. De huid wordt ook minder gevoelig voor koude en wind. De rode kleur verandert weer in een gezonde blos. 

Het gebruik van de crèmes kent geen nadelige bijverschijnselen. Door de toevoeging van collageen houden ze uw huid tevens soepel en zacht.

Hydra Sensible de Nuit

Nachtcrème voor de gevoelige huid en gecombineerde huid

Indien u een zo gevoelige huid heeft dat u bijna niets durft te gebruiken, begin dan met deze nachtcrème. 
 
Gebruik deze één week dag en nacht, zodat uw huid tot rust komt. Gebruik hiernaast Blue Mask 3x per week. Crème Hydra-Sensible de Nuit is bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van een droge, gevoelige of schilferige huid. Terwijl u slaapt werkt ze kalmerend en intensief vochtregulerend zonder irritatie te veroorzaken. Wanneer de huid erg droog is, kan deze crème gecombineerd worden met Serum Bio-Actif.

Hydra Perfect

Hydra Perfect is verrijkt met oligo-elementen uit plankton en zeewieren en bevat 5% lyposomes. Hydra Perfect is een mooie, zachte fijn verdeelde crème voor iedere huid die iets extra's nodig heeft.

De crème bevat een cocktail van werkstoffen die vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen.

Gel Hydratant

voor de vette huid

Gel Hydratant is een vrije moisturizer met een kalmerende en rustgevende werking die binnen enkele minuten het vochtevenwicht in de huid herstelt. De werkstoffen worden gewonnen uit de binnenzijde van de Aloe Vera plant en hebben een koele natuur.

Gebruiksaanwijzing:
Gel Hydratant kan apart als masker worden opgebracht. Gel Hydratant is hydrofiel, dat wil zeggen waterminnend. Er zit een drager in die het vocht aan de huid afgeeft. Doe je het masker tijdens het douchen op dan zal het water uit de vochtige omgeving opnemen en aan de huid afgeven. Hetzelfde effect bereikt je onder de vapozone of bijvoorbeeld thuis met een vochtig kompres.

Fortefiance

voor de normale, droge en rijpe huid

In het creëen van Fortefiance heeft Alexandre Fabelle een nieuwe strijd aangegaan tegen het verlies van stevigheid en rimpels.
Fortefiance is een zeer verstevigende crème voor de huid vanaf 27 jaar.
Met het ouder worden nemen de negatieve effecten van het ouder worden toe. Men merkt het doordat de huid droger wordt, de elasticiteit en dikte van de huid afneemt. Één van de voornaamste oorzaken is het verminderen van de collagene vezels.

Tea Tree

voor de vette en acne huid 

Deze lichte matterende dagcrème bezit door de aanwezigheid van de essentiële Tea Tree Oil op een natuurlijke manier ontsmettende eigenschappen. Bovendien werkt deze actieve component anti-inflammatoir en kan dus goed gebruikt worden bij de verzorging van een vette huid en de eventueel tot acné neigende huid.

Nourrifiance

voor de normale, droge en rijpe huid


Een nachtcrème op basis van Peptides, Botoxachtig. Nourrifiance is het zusje van Fortefiance, alleen rijker, ideaal voor de nacht. Hoewel velen deze crème overdag zullen willen gebruiken. Er is echter geen zonnefilter in verwerkt.
Voor personen die de Fortefiance te licht vinden, te weinig vetten, is deze perfect om er een beetje overheen aan te brengen. Vooral in de winter is dit een goede optie. Dus twee crèmes over elkaar. Zo krijgt de rijpe huid, die toch zoveel nodig heeft, een ruim aanbod van werkstoffen.

Suncare Protective Day Cream

met beschermingsfactor 20
anti rimpel